Izleti u Nacionalne parkove

Cjelodnevni izleti u nacionalne parkove Krka i Kornati nezaboravno su iskustvo. Ukoliko ste ljubitelj prirode ovi izleti su upravo za vas.
NP Krka i NP Kornati su mjesta važnih kulturnih i povijesnih trenutaka i znamenitosti i ostavljaju bez daha zbog svoje netaknute ljepote.
Na cjelodnevne izlete vodimo vas moderno opremljenim 14 metarskim motornim jedrenjakom na kojem nudimo ručak i piće.
Brod je komforan i velik, te primamo do 15 osoba, tako da možemo garantirati sigurnost i udobnost bez gužvi i buke.

Izlet u Nacionalni park Krka

NP Krka je nazvan po 75 metara dugoj rijeci Krki. Krka je prirodni krški fenomen, sa svojih 7 sedrenih slapova. NP obiluje i kulturno povijesnim spomenicima, a glavna atrakcija su slapovi, među kojima je Roški slap najprostraniji, a Skradinski buk najveći. Slapovi su pravi fenomen prirode, a čistoća  ode je zapanjujuća. Ispod skradinskog buka smještena je hidroelektrana Jaruga, druga najstarija hidroelektrana na svijetu i prva u Europi.

Nemojte propustiti ovaj spektakularan izlet i uživajte u ljepoti prirode ovog nacionalnog parka.

Izlet u Nacionalni park Kornati

Jadransko more je jedan od najljepših dijelova naše domovine. Doći u Hrvatsku, a ne osjetiti obalu i otoke bila bi prava šteta. Prekrasna tura po nacionalnom parku Kornati nešto je što ne smijete propustiti. Prepustite se ovoj jedinstvenoj avanturi i dopustite nam da vaš odmor učinimo rajskim. U sklopu ovog izleta nudimo obilazak više otoka u jednom danu, pogled na prizore neopisive prirode, te neponovljiv doživljaj kornatskih klifova.

Kornatski akvatorij proglašen je nacionalnim parkom 1980. Godine. Obiluje ljepotama i posebnostima te prirodnom i kulturnom baštinom. Krune kornatskih otoka jedna su od najupečatljivijih prirodnih pojava na Kornatima. To su klifovi na nizu otoka koji gledaju ka otvorenom moru. Kornatski otoci su raj Mediterana te najgušća otočna skupina otoka na cijelom Sredozemlju. Obiluje brojnim i rijetkim morskim vrstama flore i faune.

Uživajte u netaknutoj prirodi i budite dio ljepote bisera Jadrana.

Prepustite se ovoj jedinstvenoj avanturi, a nakon što saberete dojmove nudimo vam ručak na brodu, kao jedinstveno iskustvo. Uživajte u ukusnoj dalmatinskoj hrani i vinu dok promatrate prekrasnu prirodu i Jadransko more.

Copyright © 2018 Taxi Boat Celić | web design & hosting Tempus media