• Trajanje

  8 h (9:00 – 17:00)

 • Location

  Cjelodnevni izleti

 • Broj osoba

  25

 • Cijena

  Na upit

Ovaj izlet idealan je izbor ukoliko želite cijeli dan provesti na velikom i ugodnom brodu, uživati u krugu najmilijih te u prekrasnoj prirodi i otocima šibenskog arhipelaga.

Odaberite želite li samo vašu privatnu turu ili želite ići s drugim gostima u grupi.

Izlet započinje u jutarnjim satima (oko 9:00) te traje do 17:00 sati. Izleti se mogu organizirati i prema vašim željama, kao i vrijeme polaska i dolaska, kako bi se prilagodili vašem rasporedu za vrijeme odmora.

U tom vremenskom periodu, obići ćete sve najljepše djelove šibenskog arhipelaga, posjetiti otoke (Prvić, Zlarin, Krapanj, Obonjan, Zmajan i dr.), kupati se u najljepšim šljunčanim i pješčanim uvalama, te uživati u izuzetno lijepom prirodnom okruženju. U svakom trenutku izleta možete reći kapetanu da stane te se okupati u uvali u kojoj želite.

Naše profesionalno osoblje potrudit će se da Vam ovo bude jedan od najljepših dana u životu, te ćete se osjećati kao da pripadate ovdje.

Brod kojim obavljamo ovaj izlet ima opremljenu kuhinju s plinskim štednjakom, hladnjakom te svim potrebnim kuhinjskim priborom tako da možete sa sobom ponijeti hranu i piće te je tamo pripremiti.

Maksimalan broj putnika na ovom izletu je 25.

Copyright © 2018 Taxi Boat Celić | web design & hosting Tempus media